Wij starten een burgerinitiatief!

En daar hebben wij JULLIE voor nodig!

Zoals de meesten van jullie weten hebben we dit prachtige pand aan de Voorweg al meer dan 4 jaar in ‘bruikleen’ via AdHoc van de gemeente Zoetermeer. Dit was een fantastische mogelijkheid om te kunnen starten en te groeien tot waar we nu staan, maar nu is het tijd voor een volgende stap. We zijn toe aan zekerheid over onze locatie zodat we verder kunnen bouwen!

Groene Wij zou graag in deze vorm blijven bestaan, zodat wij kunnen blijven doen wat wij doen, en in de toekomst nóg meer mensen met elkaar kunnen verbinden en helpen. En daarvoor hebben we dit pand én de gemeente Zoetermeer hard nodig.

En daarom starten wij een burgerinitiatief!
Een burgerinitiatief is een voorstel van inwoners van Zoetermeer om een onderwerp op de agenda van de vergadering van de gemeenteraad te plaatsen. In ons geval wordt dat een voorstel om Voorweg 112 te mogen blijven gebruiken van de gemeente voor een ‘schappelijke prijs’. Zodat we onze activiteiten voort kunnen zetten en uit kunnen breiden.

We willen graag laten zien dat Groene Wij onmisbaar en uniek is en dat we nodig zijn…voor jullie en voor de gemeente! Zodat we ‘de huiskamer van Zoetermeer’ kunnen blijven en iedereen uit Zoetermeer kunnen blijven verbinden!

 

Wat kun jij doen?

Ben jij hier ooit geweest? 
Kom je hier dagelijks? 
Heeft Groene Wij jou, op welke manier dan ook, verder geholpen?
En wil jij ons nu steunen? Heel graag! 🙏🏼
Wat kun jij doen om te helpen?

1. Jouw handtekening zetten onder onze aanvraag. Deze hebben we nodig om de procedure te kunnen starten. Dus woon jij in Zoetermeer en wil je ons steunen? Teken dan de lijst die klaarligt op de balie in de schuur.

2. Teken onze online petitie!

3. Kom massaal maandag 6 mei om 19.30 uur naar de raadsvergadering in het Stadhuis van Zoetermeer om ons te steunen of voor ons te spreken. Wij zullen deze avond onze aanvraag presenteren aan de Burgemeester en Wethouders van Zoetermeer, en we hebben daarvoor jullie support nodig tijdens deze presentatie in de vorm van publiek in de zaal. ❗️Zoetermeerder of geen Zoetermeer: jouw steun is deze avond hard nodig! Hoe meer Groentjes in de zaal, hoe meer indruk we maken! Dus SAVE THE DATE!

Daarnaast zijn ‘succes verhalen’ ook heel welkom. Voel jij je geroepen om jouw Groene Wij-succesverhaal deze avond te delen, laat het Oscar, Cindy of Anita weten.

4. Verder is het liken/delen/promoten van Groene Wij via Social natuurlijk ook héél belangrijk anno 2019 🙂 Dus like de Groene Wij Facebook-pagina (en nodig vooral ook al je vrienden en familie uit om dat ook te doen) en/of volg ons via Instagram.

Dank voor elke vorm van steun die jij ons kunt geven! Samen staan we sterk! 💚

 

#STAYTUNED
De komende weken zullen we op deze pagina en op Social Media meer delen over dit onderwerp. Dus zorg dat je niets mist!