Contact opnemen met ons, Groene Wij dus 😉

Zoek je een stage, wil je vrijwilliger worden, ben je een (maatschappelijk verantwoorde) ondernemer die de goede zaak graag wilt sponsoren of ben je een journalist die dit fantastische project in de schijnwerpers wilt zetten?

Neem dan contact op via dit formulier!

Ben jij – net als wij – ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest én wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!*

(*kleine lettertjes: “don’t call us, we call you”. Omdat een gezond portie humor ook bijdraagt aan vitaliteit ;))

Je kunt ons natuurlijk ook bezoeken

Adres
Voorweg 112, 2715 NG in Zoetermeer

Parkeren
Op ons terrein mag niet geparkeerd worden. Maar er zijn gelukkig veel goede alternatieven om te parkeren in de buurt. Overdag is dat aan de overkant op het parkeerterrein Hoevenbos. Dit is een parkeerterrein van de flatgebouwen die tegenover de Schuur staan. Precies op het parkeerterrein tegenover de Voorweg 112 is een trapje waarlangs je de Voorweg op kunt lopen. Onze locatie bevindt zich daar pal tegenover. In de avond en weekenden kun je het beste parkeren bij Tramhalte Voorweg Laag, deze is op 4 minuutjes lopen afstand van onze mooie stek.

Openbaar vervoer
Groene wij ligt naast Tramhalte Voorweg Laag waar zowel tram 3 als 4 stoppen. Klik hier voor de actuele OV tijden.

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer