Contact opnemen met Groene Wij

Zoek je een stage, wil je vrijwilliger worden, ben je een (maatschappelijk verantwoorde) ondernemer die de goede zaak graag wilt sponsoren of ben je een journalist die dit fantastische project in de schijnwerpers wilt zetten?

Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar:

info@groenewij.nl

Bestuursleden

Anita van der Voort

Voorzitter Stichting Groene Wij
anita@groenewij.nl
06-18139852

Anouk Hazekamp

Penningmeester Stichting Groene Wij
info@groenewij.nl
06-23426245

Frank Schoonbeek

Secretaris Stichting Groene Wij
info@groenewij.nl
06-51144319

Yesss! Goed nieuws!
De aanvraag voor onze ANBI-status is in behandeling!

#staytuned

ANBI-STATUS

ANBI GEGEVENS

Naam: Stichting Groene Wij
RSIN: 859523573
KVK: 73412147

Contactgegevens:
Stichting Groene Wij
Voorweg 112
2715 NG Zoetermeer
Email: info@groenewij.nl

Bestuurssamenstelling:
Mevr.  Van der Voort
Mevr. Hazekamp
Dhr. Schoonbeek

BELEIDSPLAN

Visie en missie
In het dagelijkse bestaan laten we ons vaak leven door onze omgeving. We laten ons tempo bepalen door de ‘dingen die moeten’. Daardoor vergeten we het leven te vieren zoals het bedoeld is: in je kracht, levenslustig, stralend van gezondheid, flexibel, creatief, spiritueel, doelbewust, met humor en met respect naar jezelf, anderen en de wereld.

Bij Groene Wij is aandacht voor wat mensen beweegt, bezielt en soms ook belemmert. Iedereen is er welkom. Het is een plek, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Waar zij zich kunnen ontwikkelen en bewust worden van hun kracht.  Groene Wij zoekt de verbinding met de natuur, de cultuur, kunst, talent en welzijn.

De Kernwaarden zijn: ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen.

Ontmoeten
Ontmoeten is meer dan elkaar tegenkomen. Of een ontmoeting waardevol is, hangt af hoe je de ander tegemoet treedt. Je spiegelt je aan de ander en ontmoet jezelf. Ontmoeten is ook ervaren; en niet meer moeten, de tijd nemen om tot rust te komen. Dat kan op allerlei manieren: lezen, wandelen in de natuur, luisteren naar muziek, meditatie. Iedereen ontmoet op zijn eigen manier.

Ontdekken
Ontdekken is vinden wat verborgen is; waarnemen wat voor dusverre onbekend was. Door het dek weg te nemen, komen we bij de kern en ontdekken we wie we werkelijk zijn. We leren daardoor onszelf en onze omgeving beter kennen.

Ontwikkelen 
Ontwikkelen betekent groeien, ontplooien, vormen. Als we ons ontwikkelen komen we tot volle wasdom, ontstaan we. Door af te wikkelen naar de kern en ons ego los te laten maken we de weg vrij voor ontwikkeling.

Doelstelling
Aandacht geven aan mensen, het individu in evenwichtige relatie tot de omgeving, zowel in de persoonlijke situatie maar ook als deel van het grote geheel (de wereld, de aarde).

Groene Wij wil zijn:
Een centrum voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn
Een plek van rust
Een gelegenheid om samen te komen
Een ruimte met een sociaal en cultureel aanbod
Een gebouw waarin welzijn en cultuur, kunst en talent met elkaar in verbinding staan en elkaar versterken

Doelgroep
•    Bewoners, bedrijven en overheden Zoetermeer en omgeving
•    Bewoners stedelijk gebied binnen de provincie Zuid Holland
•    Organisaties en verenigingen die actief zijn op het terrein maatschappelijk welzijn
•    gezondheid en welzijn, kunst en cultuur.
•    Zakelijke markt, verbinding leggen met maatschappelijk verantwoord ondernemen en
•    sponsoring

Activiteiten
Groene Wij met de kernwaarden ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen, bestaat uit 3 pijlers met ieder een eigen accent.

NOTE VOOR ONDERNEMERS
Ben jij – net als wij – ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest én wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!*

(*kleine lettertjes: “don’t call us, we call you”. Omdat een gezond portie humor ook bijdraagt aan vitaliteit ;))

Kom je ons live bezoeken?

Adres
Voorweg 112, 2715 NG in Zoetermeer

Groen reizen
Aangezien wij duurzaam en groen reizen stimuleren, adviseren wij je om op de fiets, lopend of met het OV naar ons toe te komen.
Groene Wij ligt naast Tramhalte Voorweg Laag, waar zowel RandstadRail 3 als 4 stoppen. Het is vanaf daar ongeveer 3 minuutjes lopen.  Klik hier voor de actuele OV tijden.

Parkeren
Mocht je toch met de auto willen komen, dan verwijzen wij je graag naar een aantal goede (gratis!) parkeerplekken op loopafstand vanaf onze locatie.

Overdag is dat aan de overkant, op het parkeerterrein Hoevenbos. Dit is een parkeerterrein van de flatgebouwen die tegenover Groene Wij staan. Precies op het parkeerterrein tegenover de Voorweg 112 is een trapje waarlangs je het fietspad aan de Voorweg op kunt lopen. Onze locatie bevindt zich daar pal tegenover.

In de avonden en tijdens het weekend kun je het beste parkeren bij Tramhalte Voorweg Laag, deze is op 3 minuutjes lopen afstand van onze mooie stek. Klik hier voor de route naar de gratis parkeerplekken aan het Ingenieur Veltplein (Tramhalte Voorweg Laag). 

Op ons terrein zelf kan helaas niet geparkeerd worden. 

Mocht je slecht ter been zijn, laat dit dan aan ons weten.
Dan kijken we samen naar een oplossing.

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer