Contact opnemen met Groene Wij…

Zoek je een stage, wil je vrijwilliger worden, ben je een (maatschappelijk verantwoorde) ondernemer die de goede zaak graag wilt sponsoren of ben je een journalist die dit fantastische project in de schijnwerpers wilt zetten?

Neem dan contact op via dit formulier of stuur ons direct een mailtje via info@groenewij.nl

Bij wie moet ik zijn voor wat? 

Anita van der Voort

 

 • Voorzitter stichting Groene Wij
 • Groene Wij conceptbewaker
 • Aanspreekpunt events & (nieuwe) ondernemers
 • Externe communicatie, social media

Te bereiken via anita@groenewij.nl

Anita is meestal op vrijdag bij Groene Wij aanwezig. Mocht je vragen persoonlijk aan haar willen stellen, neem dan contact met haar op om een afspraak te maken op deze dag.

Cindy Philippo

 

 • Penningmeester stichting Groene Wij
 • Opperhoofd website, ontwerper huisstijl
 • Aanspreekpunt financiële zaken
 • Mede-aanspreekpunt ondernemers

Te bereiken via cindy@groenewij.nl.

Cindy is meestal op woensdag bij Groene Wij aanwezig. Mocht je vragen persoonlijk aan haar willen stellen, neem dan contact met haar op om een afspraak te maken op deze dag.

 

Oscar van der Veen

 

 • Secretaris stichting Groene Wij
 • Coordinator vrijwilligers
 • Aanspreekpunt voor facilitaire zaken, waaronder: schoonmaak, klein onderhoud (zoals klusjes) & voorraadbeheer

Te bereiken via oscar@groenewij.nl

Oscar is meestal op maandag bij Groene Wij aanwezig. Mocht je vragen persoonlijk aan hem willen stellen, neem dan contact met hem op om een afspraak te maken op deze dag.

Ben jij – net als wij – ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest én wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!*

(*kleine lettertjes: “don’t call us, we call you”. Omdat een gezond portie humor ook bijdraagt aan vitaliteit ;))

Kom je ons live bezoeken?

Adres
Voorweg 112, 2715 NG in Zoetermeer

Groen reizen
Aangezien wij duurzaam en groen reizen stimuleren, adviseren wij je om op de fiets, lopend of met het OV naar ons toe te komen.
Groene Wij ligt naast Tramhalte Voorweg Laag, waar zowel RandstadRail 3 als 4 stoppen. Het is vanaf daar ongeveer 3 minuutjes lopen.  Klik hier voor de actuele OV tijden.

Parkeren
Mocht je toch met de auto willen komen, dan verwijzen wij je graag naar een aantal goede (gratis!) parkeerplekken op loopafstand vanaf onze locatie.

Overdag is dat aan de overkant, op het parkeerterrein Hoevenbos. Dit is een parkeerterrein van de flatgebouwen die tegenover Groene Wij staan. Precies op het parkeerterrein tegenover de Voorweg 112 is een trapje waarlangs je het fietspad aan de Voorweg op kunt lopen. Onze locatie bevindt zich daar pal tegenover.

In de avonden en tijdens het weekend kun je het beste parkeren bij Tramhalte Voorweg Laag, deze is op 3 minuutjes lopen afstand van onze mooie stek. Klik hier voor de route naar de gratis parkeerplekken aan het Ingenieur Veltplein (Tramhalte Voorweg Laag). 

Op ons terrein zelf kan helaas niet geparkeerd worden. 

Mocht je slecht ter been zijn, laat dit dan aan ons weten.
Dan kijken we samen naar een oplossing.

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer