Wat is Groene Wij?

Groene Wij is een centrum voor persoonlijke ontwikkeling, waar verbinding centraal staat en iedereen telt! 

 

Waar staan we nu?

Op dit moment zijn wij een inspirerende broedplaats vol initiatieven op het gebied van positieve gezondheid, in de breedste zin van het woord. We werken met de meest gemotiveerde sociale ondernemers met allen één gezamenlijk doel: met onze diensten zoveel mogelijk mensen verbinden en helpen. Groene Wij is de paraplu waaronder deze ondernemers kunnen ondernemen, een non-profit organisatie die doorgeeft wat we ontvangen.

We zijn nu op het punt gekomen dat we vanuit de stichting maandelijks Pay It Forward-evenementen kunnen organiseren die bijdragen aan de maatschappelijke impact. Hieronder enkele voorbeelden:

– Het 3-gangen Kerstdiner waarbij (eenzame) Zoetermeerders elkaar konden ontmoeten. 
– De Downie Verwen middag voor kinderen met special needs, een middag vol Yoga, massage, creativiteit en lol! 
– Het Paas-weekend waarin jonge gezinnen elkaar konden ontmoeten.
– Elk kwartaal Buren & Culturen waar de buurt elke keer kennis kan maken met een andere cultuur.

 

Hoe doen we dat?

Dat doen wij – zoals we dat altijd noemen – als een “trechtersysteem”:
De ondernemers die aan Groene Wij verbonden zijn bieden hun (betaalde) yogalessen, meditaties, massages, sportlessen, therapieën, workshops, lezingen en nog veel meer aan. Zij kunnen hierdoor bijdragen aan de vaste lasten die Groene Wij heeft, zoals huur, wifi, boodschapjes enz. Van alles wat er overblijft kunnen wij onze #impact Pay It Forward-events mee organiseren! 

 

Hoe help jij mee?

Jij betaalt voor de lessen, workshops, lezingen e.d. van Groene Wij. En omdat wij relatief lage kosten hebben kunnen wij een groot deel van die opbrengsten storten in onze Pay-it-Forward Foundation. Met deze foundation bieden we dezelfde diensten – en meer – aan aan iedereen die het graag wil en zou kunnen gebruiken, maar daar niet de mogelijkheid of middelen voor heeft.

en jij ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest en wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer