Pay-it-Forward

Met Groene Wij creëren wij een plek waar je je (weer) kunt verbinden met jezelf en anderen. En waar je kunt werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Niet alleen voor jou en mij, maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Jong, oud, nieuwkomer of oudgediende, arm of rijk.

We willen zo laten zien dat er voor iedereen een plekje is en een mogelijkheid tot samenzijn, gezelligheid, geluk, groei èn ontwikkeling. Dat we het stukje wereld waarop we leven samen mooier kunnen maken.

“Pay it Forward” houdt in dat je de goedheid die je ontvangt, doorgeeft aan anderen. Dat is niet alleen een levenshouding die we promoten maar we hebben ook een gelijknamig fonds opgericht, onze Pay-it-Forward Foundation. Vanuit dit fonds financieren we activiteiten voor bijvoorbeeld eenzame ouderen of vergeten kinderen, maar maken we het ook mogelijk dat mensen met weinig middelen toch mee kunnen doen aan alle activiteiten van Groene Wij!

Wil jij bijdragen aan ons maatschappelijke projecten? Bekijk dan hieronder wat wij concreet doen. We streven ernaar om onze maatschappelijke impact zo goed mogelijk zichtbaar en meetbaar te maken. Bepaal vervolgens hoe je wilt bijdragen. Dat kan met een financiële donatie (geen minimum), maar bijvoorbeeld ook door je op te geven als vrijwilliger. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Doneren aan de Groene Wij

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Hoe het werkt

Deze donatie mogelijkheid bieden we aan via software van Mollie. Een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat wereldwijd betalingen faciliteert. Als je op de doneer-knop klikt ga je naar de beveiligde platformen van Paypal of Ideal.

Je donatie komt vervolgens op de goede doelen rekening van de Groene Wij (de Pay-it-Forward Foundation). Met deze foundation financieren we onze sociaal maatschappelijke activiteiten.

Bedankt voor je bijdrage!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer