Pay-it-Forward

Met Groene Wij creëren wij een plek waar je je (weer) kunt verbinden met jezelf en anderen.

Een plek waar je ont-moet. En vooral een plek waar je kunt werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Niet alleen voor jou en mij, maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft: jong, oud, nieuwkomer of oudgediende, arm of rijk, wit, zwart, paars en alles er tussenin!

We willen zo laten zien dat er voor iedereen een plekje is en een mogelijkheid tot samenzijn, gezelligheid, geluk, groei èn ontwikkeling.

Dat we het stukje wereld waarop we leven samen mooier kunnen maken.

Pay it Forward” houdt in dat je de goedheid die je ontvangt, doorgeeft aan anderen. Dat is niet alleen een levenshouding die we promoten, maar we hebben er ook onze stichting-missie van gemaakt!

Pay-it-Forward evenementen.
Vanuit onze stichting financieren we activiteiten voor bijvoorbeeld eenzame ouderen, kwetsbare kids of nieuwkomers, maar maken we het ook mogelijk dat mensen met weinig middelen toch mee kunnen doen aan alle activiteiten van Groene Wij!

Meedoen?
Wil jij bijdragen aan ons maatschappelijke projecten? Bekijk dan hieronder wat wij concreet doen. We streven ernaar om onze maatschappelijke impact zo goed mogelijk zichtbaar en meetbaar te maken. Bepaal vervolgens hoe je wilt bijdragen. Dat kan met een financiële donatie (geen minimum), maar bijvoorbeeld ook door je op te geven als vrijwilliger. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Groene Wij op jouw locatie inzetten?

Werk jij bij een mooie stichting, in de zorg, of op een andere maatschappelijke plek? En wil je ons inzetten?
LAAT HET ONS WETEN!

Onze projecten

Klik hier om al onze toffe projecten te volgen!!

Doneren aan Groene Wij

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*Hoe het werkt

Deze donatie-mogelijkheid bieden wij aan via software van Mollie. Een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat wereldwijd betalingen faciliteert. Als je op de doneer-knop klikt ga je naar de beveiligde platformen van Paypal of Ideal.

Je donatie komt vervolgens op de rekening van Groene Wij.

Met jouw donatie kunnen wij onze sociaal maatschappelijke activiteiten realiseren: de Pay It Forward-events!

Alvast heel veel dank voor het meehelpen aan die mooie & inclusieve wereld!!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer