Wat lief dat je ons wilt helpen!

 

“Wanneer niets zeker is, is alles mogelijk”

De wereld staat op zijn kop.
En daarmee ook vele levens.

Wij hopen dat jullie en jullie naasten het op dit moment goed maken 💚

Buiten dat het ons allemaal persoonlijk raakt, raakt het ook ons geliefde thuisje voor iedereen: Groene Wij.

Wat is er aan de hand?

Zoals jullie weten zijn de deuren van onze fijne plek sinds half december weer gesloten, en zoals we eerder deze week gehoord hebben zal deze lockdown met nog minimaal 3 weken verlengd worden. En dat betekent dus de komende tijd wederom geen activiteiten & geen lessen. En dus ook geen inkomsten. De vaste lasten van Groene Wij zijn ongeveer €600,- per maand, en deze lopen gewoon door.

We zijn meestal best relaxed, maar dit vinden wij toch wel spannend. Hoe gaan we ervoor zorgen dat Groene Wij na deze lockdown ook nog open kan....? Hopelijk weer met een dosis #communitypower !!! 💚💪

Ik begrijp het! Hoe kan ik helpen?

Je kunt Groene Wij op 3 verschillende manieren steunen:

 

Optie 1: Direct doneren

BedragDank je wel!

Met jouw hulp kunnen wij in deze gekke periode, waarbij alles stil ligt, onze vaste lasten blijven betalen. Zodat we binnenkort weer kunnen doen wat wij het liefst doen: de wereld een stukje mooier maken.

Alvast heel veel dank voor het meehelpen aan die mooie & inclusieve wereld!!

Euro's tot nu toe door jullie gedoneerd 🙂

Weken huur & vaste lasten al bij elkaar! Jullie zijn echt geweldig!!!


DE MISSIE VAN GROENE WIJ

Wij creëren een plek waar iedereen welkom is, en je écht jezelf kunt zijn. 

Een plek waar je ont-moet. En vooral een plek waar je kunt werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Niet alleen voor jou en mij, maar voor iedereen die daar behoefte aan heeft: jong, oud, nieuwkomer of oudgediende, arm of rijk, wit, zwart, paars en alles er tussenin!

We willen zo laten zien dat er voor iedereen een plekje is en een mogelijkheid tot samenzijn, gezelligheid, geluk, groei èn ontwikkeling.

Dat we het stukje wereld waarop we leven samen mooier kunnen maken.

PAY IT FORWARD
Pay it Forward” houdt in dat je de goedheid die je ontvangt, doorgeeft aan anderen. Dat is niet alleen een levenshouding die we promoten, maar we hebben er ook onze stichting-missie van gemaakt!

Pay-it-Forward evenementen.
Vanuit onze stichting financieren we projecten voor bijvoorbeeld eenzame ouderen, kwetsbare kids of nieuwkomers, maar maken we het ook mogelijk dat mensen met weinig middelen toch mee kunnen doen aan alle activiteiten van Groene Wij!

Meedoen?
Wil jij bijdragen aan ons maatschappelijke projecten?
Bekijk dan hieronder wat wij concreet doen. We streven ernaar om onze maatschappelijke impact zo goed mogelijk zichtbaar en meetbaar te maken. Bepaal vervolgens hoe je wilt bijdragen. Dat kan met een financiële donatie (geen minimum), maar bijvoorbeeld ook door je op te geven als vrijwilliger.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Groene Wij op jouw locatie inzetten?

Werk jij bij een mooie stichting, in de zorg, of op een andere maatschappelijke plek? En wil je ons inzetten? LAAT HET ONS WETEN!

 

Onze projecten

Klik hier om al onze toffe projecten te volgen!!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer