Brigitte Kuitenbrouwer

Praktijk de Horizon

Wie ben ik?

Ik ben Brigitte Kuitenbrouwer, 47 jaar en de trotse moeder van twee jongens van tien en zes jaar oud. Ik sta nieuwsgierig, ondernemend, enthousiast en creatief in het leven. Door meerdere reizen, contact met verschillende culturen, vormen van ontwikkelingen van mensen en patronen ben ik geïnteresseerd geraakt in de mens.Na twintig jaar overheidsdienst was het tijd voor verandering en mijn dromen de interesse in ondersteuning aan mensen om te zetten in het coachen van mensen en kinderen

Wat doe ik?

Coaching

Creatief coachen en kindercoaching ontstaan vanuit mijn gevoel volwassenen en kinderen te willen helpen hun eigen weg in het leven te (her)vinden. Uitgangspunt hierin is voor mij; ¨Hoe kunnen kinderen, opgroeien tot krachtige en prachtige volwassenen, vrij in het leven staan en een toekomst perspectief hebben, waarin spanningen ondersteund worden¨?
En hoe kunnen volwassenen dit toekomst perspectief vasthouden of hervinden. Een aanbod waarin gevoel van eigenwaarde, ontwikkelen van zelfvertrouwen en zelfinzicht en het hebben van keuze opnieuw mag en kan ontstaan.

De begeleiding

In mijn praktijk bied ik één op één begeleiding waarbij het belangrijkste is; werken vanuit een eigen hulpvraag- hulpvraag van jezelf of van de ouders voor hun kind om te komen tot een vernieuwd, zelfverzekerd toekomst perspectief.
Naast het traject waarin begeleiding plaats vindt is het mogelijk om de cursus kindermassage en diverse andere workshops bij mij te volgen zoals de workshop aromatherapie en energiebeheer.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Telefoonnummer
06-21439418

Websiteadres
www.praktijk-de-horizon.nl

E-mailadres
Info@praktijk-de-horizon.nl

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer