Cindy Philippo

Namami Yoga & Studio Me

Wie ben ik?

Wie ik ben… tja, dat verandert nogal telkens. In ieder geval een creatieve vrouw die al 40 jaar bezig is met ervaren, leren & reizen (naar buiten en binnen). Op die reis kwamen reizen & avonturen voorbij. Een lieve man en twee kinderen (die zijn er nog steeds). Een lange yoga-studie en heel veel mooie boeken, cursussen en workshops. Ik heb met al die ervaringen twee bedrijfjes opgezet; een Yogastudio en een Ontwerp/Illustratie studio. Verder is het mijn missie om de wereld bewuster te maken en met meer verbinding met elkaar te leren omgaan. En plezier maken tijdens deze missie!

Wat doe ik?

Ik heb twee jonge kinderen waar ik voor zorg, dus ik doe vooral moeder-zijn. En daar omheen heb ik gelukkig nog veel ruimte om te illustreren, te schilderen & yogales te geven. Yogales geef ik momenteel bij Groene Wij, omdat deze plek zo fijn is! En illustreren of schilderen doe ik overal..
In de tijd die nog over is lees ik heel graag zoveel mogelijk mooie boeken èn ben ik vrijwilliger bij Groene Wij. Ik help Anita in de schuur vanuit het Kernteam om haar droom steeds meer wezenlijk te maken en Groene Wij als een mooie, verbindende plek op de kaart te zetten.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Telefoonnummer
06-41502009

Websiteadres
www.namami.nl
www.studio-me.nl

E-mailadres
cindy@studio-me.nl
yoga@groenewij.nl

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer