Eve McGowan

Touched by Eve

Wie ben ik?

Ik ben Eve en ik ben eind jaren 90 vanuit Ierland naar Nederland verhuisd. In 2014 kwam ik in Zoetermeer wonen en in 2017 ben ik begonnen met Eve Chair Massage.

Ik geef stoelmassages op locatie bij bedrijven, events en festivals. En op afspraak voor particulieren bij de Groene Wij.

Ik ben ook onderdeel van het Massage Pay It Forward event van Groene Wij, de Verwenmiddag, en de uitwisselingsmiddag voor stoelmasseurs, in samenwerking met de Beroeps Vereniging van Stoelmasseurs.

Wat doe ik?

Een stoelmassage is laagdrempelig en toegankelijk. De drukpuntmassage wordt over de kleding heen gedaan waardoor het op iedere plek uitvoerbaar is, en is ook een perfect opstapje voor mensen die niet eerder een massage hebben gehad! Het helpt de spieren te ontspannen en de circulatie te verbeteren maar ook innerlijke rust en ontspanning te vinden in ons vaak toch al te drukke leven.

Ondertussen heb ik mijn diensten uitgebreid en kunt u ook bij mij terecht voor een klassieke ontspanningsmassage of een Hammam massagebehandeling.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Telefoonnummer
06-16081532

Websiteadres
www.touchedbyeve.nl

E-mailadres
life@touchedbyeve.nl

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer