Karin Bakkers

Karmijn Kunstzinnige therapie

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Bakkers, roepnaam Karien en ik ben kunstzinnig therapeut. Ik help kinderen en volwassenen met uiteenlopende vragen en/of problemen. Ik zie een mens als een geheel met zijn levensgeschiedenis, zijn persoonlijkheid en zijn mogelijkheden. In de therapie breng ik een proces op gang waardoor iemand zich sterker gaat voelen en beter met problemen of ziekte om kan gaan.

Wat doe ik?

In de therapie werk je aan je probleem via beeldende activiteiten en als je dat wilt ook in gesprek. Door iets van jezelf naar buiten te brengen, kan het waargenomen en besproken worden. Hierdoor ontstaan vaak nieuwe of bevestigende inzichten. Kunstzinnige therapie kan een weg zijn. Op die weg leer je je kwaliteiten en tekortkomingen kennen, hoe er mee om te gaan en ermee in dialoog te gaan. De opdrachten werken ontspannend. Maar er gebeurt meer, kijk op mijn website!

Een bijzondere plek in mijn praktijk heeft: het levensverhaal. Er gebeurt nooit iets zomaar. Ik bied je de mogelijkheid om echt stil te staan bij het leven dat achter je ligt? Het is aan ons om er een betekenis aan te geven Je vertelt je verhaal aan mij in combinatie met kunstzinnig werken. Aan het einde van de biografische sessies neem je je eigen levensboek mee naar huis zodat je een naslag werk hebt of iets om na te laten aan je dierbaren.

Tot slot zijn er de workshops in de schuur en de kunstzinnige kindermiddag op school en thuis. Deze zijn puur gericht op ontspanning.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Websiteadres
www.kunstzinnigtherapeut-karmijn.nl

Telefoonnummer
06-34544420

E-mailadres
kakodrubak@ziggo.nl

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer