Neno Rakovic

Praktijk Neno

Wie ben ik?

Ik ben in 1974 geboren in Sarajevo, voormalig Joegoslavië. Nadat ik het gymnasium heb afgerond, ging mijn leven kort na mijn 18de verjaardag over de kop.Voor mijn gevoel van de ene op de andere dag brak de oorlog uit en de daarop volgende 3,5 jaar mocht ik getuige zijn van de afgrond van een maatschappij waarin ik ben opgegroeid. Eerst als burger en later ook als soldaat heb ik de oorlog meegemaakt. In oktober 1995 heb ik gedeserteerd en ben ik als vluchteling in Nederland aangekomen.
Nadat ik de asielprocedure doorlopen had, ben ik in 1998 Pedagogiek(HBO) gaan studeren. In 2018 heb ik de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut afgerond. Ik ben afgestudeerd als psychosociaal therapeut. 
Naast mijn praktijk werk ik sinds 2002 als gezinsbegeleider en videohometrainer, eerst in Amsterdam en sinds 2006 in de regio Haaglanden

Wat doe ik?

Psychosociale therapie is ervaringsgericht; dat wil zeggen: werkelijk ervaren en diepgaand voelen, soms met weinig woorden. De veilige sfeer binnen mijn praktijk staat centraal. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om je veilig te voelen als je met je pijn en kwetsbaarheid tegenover een therapeut zit. Ik ben met mijn hart aanwezig en werk zonder oordeel, met respect voor alles wat er in jou leeft.
Wij kijken samen naar de belemmeringen die je in “het hier en nu” ervaart.
Door daar helemaal met je aandacht naar toe te gaan en er vervolgens dieper in te gaan ‘voelen’ kom je tot werkelijk inzicht.
Je kunt er dan bijvoorbeeld achter komen dat je leven van nu nog beïnvloed wordt door ervaringen van vroeger. Daar kijken we vervolgens samen naar door onder andere de emoties van toen alsnog tot uiting te brengen waardoor je oorspronkelijke energie weer gaat stromen.

Hoe kun je contact met me opnemen?

Telefoonnummer
06-19176239

Websiteadres
www.praktijkneno.nl

E-mailadres
praktijkneno@gmail.com

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer