Tony Huijsmans

Personal trainer & bedenker Tony’s Angels Training

Wie ben ik?

Tony is een trainer in hart en nieren. Hij heeft van zijn 3e tot 17e op hoog niveau geturnd en is vanuit daar direct doorgestoomd naar de opleiding CIOS om zijn praktijk skills uit te breiden zodat hij ook anderen ermee kan helpen. Vanuit zijn opleiding heeft Tony alles in de praktijk gebracht wat hij ooit geleerd heeft, als personal trainer, groepstrainer, fitness manager, PowerPlate instructeur, enz.

Wat doe ik?

De Tony’s Angels Training is een training speciaal ontwikkeld voor vrouwen, waarbij personal trainer Tony elke les weer op maat maakt voor de dames die die les mee doen! Tony vindt altijd weer een mooie balans tussen conditioneel en kracht, en maakt elke training op maat voor elk niveau. Iedereen is welkom dus!

Nu horen wij je denken: die naam, hé, Tony’s Angels Training, die klinkt niet echt standaard (understatement ;)). Waar komt die vandaan dan?

Nou, het begon allemaal 5 jaar geleden in de woonkamer van Tony en Anita. Anita en 2 van haar vriendinnen wilden heel graag sporten maar hadden de sportschool eigenlijk wel gezien, en zochten een plekje waar persoonlijke aandacht en een veilig gevoel centraal staan.

En daar werden de skills van Tony aangesproken. En de theepot ook trouwens, want per training ging er minimaal een litertje doorheen. Op een helder moment ergens in december 2013 vonden de dames dat de training inmiddels wel een naam mocht krijgen, en plop daar kwam de alom bekende film van Charlie met zijn Angels voorbij! En de naam Tony’s Angels werd geboren. Een paar maanden later kregen Tony en Anita de schuur tot hun beschikking en zijn de dames (en de thee) naar de schuur verhuisd! The rest is history 😉

Hoe kun je contact met me opnemen?

Telefoonnummer
06-41041514

E-mailadres
sport@groenewij.nl

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer