Onze sponsors

Zonder onze sponsors zou Groene Wij niet mogelijk zijn. We krijgen hulp uit iedere hoek; de moeder van school die nog plantjes over heeft, de vriend die wel een muurtje wil schilderen, een ondernemer die onze knuffelmuur wilt sponsoren en ons karma-groentje die de schuur graag school wil houden in ruil voor wat Yogalesjes. En vergeet de organisatie niet die volledig uit vrijwilligers bestaat.

Wij hebben in de afgelopen jaren ontdekt dat er zoveel mensen zijn die zich dolgraag en met liefde willen verbinden aan onze droom een plekje te creëren waar iedereen welkom is om aan zichzelf te werken. En om dat door te geven en de wereld een stukje mooier te maken.

Zo hopen we een lichtje te zijn voor iedereen! Kijk maar eens hieronder hoeveel lichtjes ons al helpen!

en jij ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest en wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer