Prikbord

Op deze pagina kun je al onze oproepjes zien! Voor vrijwilligers, spulletjes, acties en nog veel meer! Hou deze pagina dus goed in de gaten.

Host (m/v)

Onze ruimtes worden de hele week door gebruikt voor workshops, lessen, lezingen of evenementen. Groene Wij is nog op zoek naar iemand die het heel leuk zou vinden om sommige van die initiatieven te ondersteunen. Dat kan zijn door de ruimte klaar te maken, thee en koffie te verzorgen of mee te helpen opruimen. Vooral op de zaterdagen, dan hebben we een inloop,- thee-uurtje èn zijn we de afhaallocatie van Boeren & Buren.
Lijkt dit je leuk of mischien ken je iemand waarbij dit goed zou passen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Tuin (m/v)

Het terrein van Groene Wij is prachtig! Alleen hebben we (helaas) nog te weinig groene handjes tot onze beschikking.
Wij zouden heel erg blij worden van iemand die ervoor kan zorgen dat onze groene ruimtes opgeknapt en bijgehouden worden. Heb jij groene vingers en zoek je een fijne plek waar je je ook nog kunt verbinden met allemaal andere gezellige Zoetermeerders? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Schoonmaak (m/v)

Elke dag komen er hier een hoop mensen over de vloer. Het is natuurlijk super fijn als iedereen op een schoon toilet plaats kan nemen, zijn of haar yogamatje uit kan rollen op een blinkende vloer, helemaal zen naar buiten kan staren door streeploze ramen, etcetera.  Dit gaat uiteraard niet vanzelf. Hiervoor hebben wij achter de schermen mensen nodig die er niet voor terugdeinzen om hun handen ‘vuil’ te maken. Kun jij je hierin vinden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer