Ken jij iemand die de kerst alleen moet doorbrengen?

Op 24 December van 17.00 tot 21.00 organiseren we bij Groene Wij een Kerst-evenement voor ‘alleeners’.

Stel, jij bent dit jaar alleen met kerst, dat kan door allerlei verschillende redenen zijn. We gaan er niet omheen draaien, dat is gewoon niet altijd leuk.

Groene Wij is van mening dat, als iedereen zijn/haar hart, armen en deur opent voor een ander, niemand zonder gezelschap hoeft te zitten tijdens de feestdagen.

Daarom openen wij op 24 december van 17.00 tot 21.00 uur de deur van Voorweg 112 te Zoetermeer voor een ieder die op zoek is naar gezelligheid, warmte en verbinding!

Wij doen ons best om je een heerlijk diner te serveren, zorgen voor een mooie kerstboom met cadeautjes eronder en het broodnodige vertier. Jij strijkt lekker neer en laat het allemaal over je heenkomen.

Je portemonnee mag thuis blijven, dit rondje is namelijk van ons. Voel je toch de behoefte om een bijdrage te leveren? Neem gerust iets te eten of drinken mee. Misschien wil je zelf ook wel een cadeautje onder de kerstboom leggen. Alles mag, niks moet.

Ben jij of ken jij iemand die graag bij ons aanschuift? Stuur dan vandaag nog een berichtje naar oscar@groenewij.nl.
Reserveren wij meteen een plekje voor jou!

Samen komen we er wel.

Warme groet,
Groene Wij

Ps: mocht jij ons Kerst-initiatief willen steunen, weet dan dat je altijd een lieve donatie via onze website kunt bijdragen 🎅💚

Dit event wordt mogelijk gemaakt door onze sponsors, vrijwilligers en de Groene Wij Foundation.