Groene Wij Open Dag: het mini-festival voor iedereen!

September 2018 organiseerden wij onze eerste Open Dag. Ruim 250 bezoekers kwamen op deze heerlijke dag af om de bijna 30 ondernemers te ontmoeten die hun diensten aanbieden in Groene Wij.

Er was genoeg te doen. De Yoga-docenten gaven yoga-proeflessen en zit-yoga voor ouderen, er werden stoelmassages gegeven, er waren sportworkshops en iedereen mocht meedoen met een workshop traditionele Syrische Dabke-dans.

Onze verwachtingen zijn overtroffen. Overal lachende gezichten, mensen hand in hand, veel verbindingen gelegd, kortom missie geslaagd!

Note:
Wat ons betreft komt er zeker een volgende editie zodra wij zekerheid hebben wat betreft onze locatie.Β 

Mocht je er niet bij geweest zijn, dan voel je na het zien van dit filmpje waarschijnlijk precies wat wij op deze dag voelden: verbondenheid en een mega berg happiness!

Groene Wij After Movie – 2018

DE WERELD HAND IN HAND πŸ’šDe official Groene Wij-aftermovie van vorige week zondag. Wauw! Wat was het een feestje, he? Overal lachende gezichten, iedereen hand in hand, missie geslaagd! En zo proberen wij deze aarde een stukje mooier te maken πŸ˜ŠπŸ’š Mocht je er niet bij geweest zijn, dan voel je na het zien van dit filmpje waarschijnlijk precies wat wij vorige week voelden: verbondenheid en een mega berg happiness! Created (Γ©n sponsored!) by Pepeditss! Thanks guys, you are the best πŸ™πŸΌ

Geplaatst door Groene Wij op Maandag 17 september 2018

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer