Burgerinitiatief 2109


We wilden graag laten zien dat Groene Wij onmisbaar en uniek is en dat we nodig zijn…voor jullie en voor de gemeente! Zodat we
‘de huiskamer van Zoetermeer’ kunnen blijven en iedereen uit Zoetermeer  kunnen blijven verbinden.

Daarom zijn wij 6 Mei een burgerinitiatief gestart. Een burgerinitiatief is een voorstel van inwoners van Zoetermeer om een onderwerp op de agenda van de vergadering van de gemeenteraad te plaatsen. In ons geval was dat een voorstel om Voorweg 112 te mogen blijven gebruiken van de gemeente voor een ‘schappelijke prijs’. Zodat we onze activiteiten voort kunnen zetten en uit kunnen breiden.

Het was een ontzettende spannende avond, waar Anita gesproken heeft voor de raadszaal. Hoe dat gelopen is kun je gelukkig nog steeds bekijken. Hierbij een linkje naar “ons momentje”. 

 

Nalezen

Wil je ons ‘burgerinitiatief’ inlezen dat wij hebben ingediend? Klik dan op de volgende link: Groene Wij burgerinitiatief – Definitief.

 

Hoe nu verder?

Dat is voor ons ook nog heel spannend! Er is in ieder geval al heel veel in beweging gezet. We worden gezien, we hebben al afspraken met verschillende politieke partijen gehad of ingepland en de nieuwsbladen hebben ons ook in het vizier. We houden jullie op de hoogte!