Massage, weer (leren) verbinden met jezelf.

Wie kent het spreekwoord ‘Voorkomen is beter dan genezen’ niet? Onze opa’s & oma’s wisten het vroeger al. Wij geloven ook dat zelfzorg belangrijk is op preventief gebied. Dat kan natuurlijk op diverse manieren, en één daarvan is jezelf regelmatig een massage te gunnen.

Het is bewezen dat aanraking een behoorlijk positief effect op het menselijke immuunsysteem heeft, voor iedereen. Een massage brengt je naast lichamelijke ontspanning, ook de nodige psychische rust.

Bij Groene Wij kun je diverse massages vinden. Je kunt o.a. kiezen voor een stoelmassage, Shiatsu-behandeling, Ayurvedische massage, of een (Chakra-)healing.

Hieronder onze masseurs op een rijtje:

Groene Wij heeft zoveel soorten massages die je kunt boeken, fantastisch! De stoelmassage van Anita is echt een aanrader en de Aura healing massage van Raymond Felix ook. Ik ben fan!

Tony

Sportleraar

Anita van der Voort

Oprichter Groene Wij & eigenaar van Ontspannen jij

Stoelmassage
Ontspanningsmassage
Cupping Therapie
Cellulite Therapie
Energetische massage
Pitjit Tenaga Dalam

Cindy Philippo

Eigenaar van Studio Me & Namami Yoga

Stoelmassages
Ayurvedische massage

Eve McGowan

Eigenaar Touched by Eve

Stoelmassage
Indiase hoofdmassage

Raymond Felix

Masseur

Pitjit Tenaga Dalam
Shiatsu
Cranio-sacraal therapie
Ontspanningsmassage 

Melinda Marten

Masseur

Aroma Touch
Energetische Massage

en jij ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest en wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer