Sporten bij de Groene Wij is niet zomaar sport…

Omdat sport zeker niet mag en kan ontbreken bij een plek waar je aan jezelf kunt werken hebben we een hele leuke training in huis! Personal Training & T.A.T. (Tony’s Angels Training).

Personal Training & T.A.T. (Tony’s Angels Training)

Dit is een training speciaal voor dames, en gegeven door Personal Trainer Tony waar elke les op maat gemaakt wordt op ieders niveau. Tony verzorgt altijd afwisselende lessen, en voor ieder wat wils. Bij mooi weer gaan we naar buiten en anders uiteraard lekker binnen! Behalve deze dames-training begint hij binnenkort met een mannen-training en is Tony ook te boeken als Personal Trainer. Kijk voor meer over Tony op de ondernemerspagina.

Tony’s lessen zijn altijd afwisselend en vol persoonlijke aandacht. Elke training kan ik mijn hoofd leegmaken en mijn lijf weer opladen. De sfeer is gemoedelijk, veilig, gezellig en ook professioneel. Aanrader!

Lisette

Tony

Wie is Tony? Tony is een trainer in hart en nieren. Hij heeft van zijn 3e tot 17e op hoog niveau geturnd en is vanuit daar direct doorgestoomd naar de opleiding CIOS om zijn praktijk skills uit te breiden zodat hij ook anderen ermee kan helpen. Vanuit zijn opleiding heeft Tony alles in de praktijk gebracht wat hij ooit geleerd heeft, als personal trainer, groepstrainer, fitness manager, PowerPlate instructeur, en meer.

en jij ook een sociale ondernemer, maakt jouw hart een mega sprong als je dit allemaal leest en wil jij onderdeel van Groene Wij worden? Dat snappen wij! Heel goed zelfs 😉 Voor nu is ons pakket van diensten compleet, maar houdt onze website en sociale kanalen in de gaten. Want wie weet hebben wij in de toekomst wel behoefte aan het talent wat jij in huis hebt!

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via onze nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer