Yoga de weg naar binnen…

Yoga maakt bewuster, helpt het lichaam soepel te maken maar geeft ook rust, ruimte en een gevoel van heel-zijn. En daarom vinden wij dat yoga een belangrijke plek onder het dak van Groene Wij hoort te hebben. Drie van de ondernemers binnen Groene Wij – Shirley, Manon & Cindy – hebben daarom de Yoga schuur opgezet.

De Yoga schuur is dus eigenlijk het yoga-kindje van ‘Groene Wij’ 😉
Een fijne plek waar je altijd welkom bent voor een kopje thee, een workshop, yogales of evenement. Altijd in het teken van persoonlijke bewustwording, creativiteit, verbinding, groei en ontwikkeling.

Groene Wij zet zich in voor o.a. eenzame ouderen en nieuwe Nederlanders. Zodat we samen een mooier en bewuster Zoetermeer kunnen creëren. Minder ik, meer Wij, is het motto!

Yoga is al vanaf het begin van Groene Wij een belangrijk onderdeel van de ‘community’. Het geeft verbinding en ontspanning, het creëert bewustzijn en het is ook gewoon heel fijn om te doen! Shirley, Manon & Cindy vonden het daarom een goed idee om het Yoga-kindje uit te breiden en een eigen plekje te geven in het geheel. Komen jullie een lesje bij ons volgen en ons ‘Groene Wij’ plekje ontmoeten? Hou onze pagina in de gaten voor alle lessen, workshops en evenementen.

Liefs,

Shirley & Manon

“Deze yoga werkt niet alleen diep in op het bindweefsel maar heeft ook invloed op de energiebanen (meridianen) en helpt daardoor het gezonder worden van je organen. Tegelijkertijd geeft het je mind een zetje om los te laten wat niet meer nodig is.
Ik ben er superblij mee Cindy!”

Ria

De Yoga-docentes:

Shirley Bleijenberg

Shirley is eigenaresse van Yogima Yoga. Haar lessen kenmerken zich door de rustige benadering, persoonlijke aandacht en het bewust worden van lichaam en geest waardoor er ruimte ontstaat voor meer energie en positiviteit.

Yin Yoga
Integrale Hatha Yoga
Personal Yoga
Stoelyoga (ook voor senioren)
Mindfulness activiteiten
& Meditatie

Manon Zohlandt

Manon is eigenaresse van liefdevol yoga en geeft Integrale Hatha yoga. Dit is een rustige meditatieve vorm van yoga. Manon is echt een hartemens en geeft je de ruimte om binnen jouw mogelijkheden en in een veilige sfeer yoga te beoefenen.

Integrale Hatha Yoga
Klank & Yoga
Meditatie

Join onze community

Ontvang al onze nieuwtjes via de Groene Wij nieuwsbrief!

 

Maak de wereld ook een stukje mooier!

Doe meeDoneer